Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La literatura per a infants i joves en català. Anàlisi, gèneres i història

Aquest llibre ofereix una anàlisi crítica i objectiva especialment útil per als professionals de la literatura per a infants i joves. En combinar l’anàlisi de textos i la revisió de la història de la literatura catalana per als joves, esdevé una eina perfecta per a ampliar la formació de mediadors i poten­ciar la capacitat crítica dels lectors.

Autoria: Gemma Lluch, Caterina Valriu
Núm. col·lecció: 15
Pàgines: 176
ISBN: 9788490260982
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gemma Lluch

Gemma Lluch és catedràtica del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València (UV). Doctora en Filologia, imparteix docència en el Grau de Filologia Catalana i en alguns màsters de la UV. Ha publicat més d’un centenar de treballs i ha participat en prop d’una desena de projectes d’investigació. És especialista en literatura infantil i juvenil, en foment de la lectura i en narració oral, entre altres.

Caterina Valriu

Caterina Valriu (Inca, 1960) és doctora en Filologia per la Universitat de les Illes Balears. Treballa de professora titular de la mateixa universitat, on imparteix assignatures de literatura catalana. Dirigeix el Grup d'Estudis Etnopoètics i el Grup de Recerca en Etnopoètica de les Illes Balears. Forma part del Consell de Crítics de la revista Faristol. Des del 1987 explica contes i rondalles a infants, joves i adults amb el nom de Catalina Contacontes.