Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La lectura al centre

La importància de la lectura en l’educació és inqüestionable, però ara que la llei demana als centres escolars que desenvolupen un Pla de Foment de la Lectura de Centre, ha esdevingut clau en la tasca dels ensenyants i sovint genera dubtes a l’hora d’escometre’n l’elaboració. Com dissenyem un PLC? Com l’acompanyem? Com l’avaluem? Com unim la lectura i l’escriptura més enllà de les tasques escolars?
Aquest manual ofereix les pautes per a redactar el pla lector del centre educatiu i, a més, para una atenció especial a Internet i als ordinadors com a eines i suports a través dels quals es fomenta la lectura.

Autoria: Gemma Lluch
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 240
ISBN: 9788498249316
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Fran Parreño

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gemma Lluch

Gemma Lluch és catedràtica del Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València (UV). Doctora en Filologia, imparteix docència en el Grau de Filologia Catalana i en alguns màsters de la UV. Ha publicat més d’un centenar de treballs i ha participat en prop d’una desena de projectes d’investigació. És especialista en literatura infantil i juvenil, en foment de la lectura i en narració oral, entre altres.