Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Per què salto?

Què és ser autista? Aquest llibre extraordinari, escrit per un noi de tretze anys amb autisme, aporta una informació excepcional sobre el funcionament de la ment autista. A més d’oferir-nos una narració inoblidable, el testimoni de Naoki Higashida desfà el mite d’associar l’autisme amb éssers solitaris i estranys.

Per al prestigiós escriptor David Mit­chell, aquest llibre va constituir un ajut inestimable per entendre el seu propi fill. Va impulsar-ne la traducció, però no imaginava que despertaria tant d’interès arreu del món. 

 

«Per què salto? va ser un regal del cel revelador. Semblava com si el nostre propi fill ens estigués parlant per primer cop del que passava dins del seu cap.» David Mitchell

 

«Un llibre que es llig en 90 minuts i que aconsegueix fer veure què és ser humà.» The Times

Autoria: Naoki Higashida
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 176
ISBN: 9788490262092
Format: 15 x 23,2 cm
Il·lustració: Kai and Sunny
Traducció: Ricard Vela
Coberta: Kai and Sunny

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Naoki Higashida

Naoki Higashida (Japó, 1992) va ser diagnosticat d'autisme quan tenia cinc anys. Tot i que la comunicació oral li resultava impossible, gràcies a un professor ambiciós i a la seua pròpia perseverança, va començar a lletrejar paraules sobre una taula alfabètica. Amb tretze anys va escriure Per què salto?, un text molt singular que ha conquerit lectors i lectores de tot el món. Ha publicat obres de ficció i de no-ficció, i la seua escriptura ha merescut diversos premis. També fa xarrades sobre l’autisme i manté actiu un blog.