Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El senyal

El rellotge del campanar es va aturar, precisament, aquella nit. L’endemà, la plaça de l’Ajuntament s’omplia de gent que protestava, silenciosa, contra el darrer assassinat d’una dona. Joana, Dori, Ivonne i Val, entre moltes altres persones, van participar en una concentració que no expressava només rebuig, sinó també por i cansament davant d’una situació, en el fons, no tan llunyana per a cap d’elles. Perquè el senyal de la violència, aparent o invisible, pot aparéixer en qualsevol racó. Com també hi pot aparéixer el senyal de l’esperança, dels lligams, de les llums que no s’apaguen.

Amb aquesta novel·la coral, Marta Meneu-Borja s’endinsa en la narrativa i ens ofereix un retrat viu de la societat actual, tendre i colpidor alhora. Les vides de Joana, Dori, Ivonne, Val i Maria, subtilment entrellaçades per secrets i experiències compartides, es converteixen en un testimoni literari de la realitat que ens ha tocat viure.



Aconsegueix la polsera solidària de moda!


A Bromera hem posat en marxa la campanya solidària #LAmorNoDeixaSenyals. Ja disponible a la teua llibreria la polsera d'El senyal per 1,95 €. Els beneficis aniran destinats a l’Associació Alanna, entitat que treballa per la inclusió social de les dones més vulnerables de la nostra societat.





 

Autoria: Marta Meneu-Borja
Núm. col·lecció: 17
Pàgines: 240
ISBN: 9788490263402
Format: 15 x 22,2 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Tres Voltes Rebel

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marta Meneu-Borja

Marta Meneu-Borja (València) és estudiant de Periodisme i booktuber. Des de 2017, gestiona el canal de Youtube La prestatgeria de Marta, on realitza ressenyes de llibres en la nostra llengua i comparteix lectures i curiositats amb els espectadors. L'objectiu del canal és promocionar la lectura i visibilitzar la cultura valenciana. A més a més, col·labora en alguns mitjans de comunicació digitals, com el diari La veu.