Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Jo us salvaré a tots

Per a l’Éléa, una jove adolescent francesa, el futur està marcat per les inquietuds i els neguits propis de la seva edat: els estudis, l’amor, les amigues... Però un dia, poc abans dels atemptats de París a la seu de la revista Charlie Hebdo, l’Éléa desapareix de casa. Aviat, la policia suggereix als pares que la filla s’ha degut enrolar en un grup radical islamista, però ells es resisteixen a creure-ho. Al cap d’una setmana, reben una trucada des de Síria, on l’Éléa els explica que com a «bona musulmana» que és no podia fer res més que anar a fer la jihad per «poder-los salvar a tots».

Amb una habilitat corprenedora, Émilie Frèche combina els diaris íntims d’aquestes tres figures, l’Éléa, la mare i el pare, per aprofundir en les arrels del reclutament de mujahidins.

 

«Una novel·la que empeny a la reflexió. Una bonica declaració d’amor i tolerància en un context difícil». Culture-Tops

 

«Una lectura punyent, aclaparadora, un motiu per prendre consciència del nou fenomen de la radicalització dels joves i adolescents. Una novel·la indispensable, no només per als joves». Lecteurs.com


 

Autoria: Émilie Fréche
Núm. col·lecció: 13
Pàgines: 208
ISBN: 9788490267981
Format: 15 x 22,2 cm
Traducció: Albert Pejó
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Émilie Fréche

Émilie Frèche (Neuilly-sur-Seine, 1976) és escriptora i guionista. Després d’estudiar dret, va passar un any a Nova York, on va treballar al servei cultural de l'Ambaixada de França. Allí va escriure la seua primera novel·la, Dense Lives, que va guanyar el premi Forêt des livres. Autora de diferents novel·les, els seus llibres solen girar al voltant de temes relacionats amb la identitat, des del compromís contra el racisme, la xenofòbia i els valors antidemocràtics. A Bromera ha publicat Jo us salvaré a tots, una novel·la sobre el reclutament de mujahidins.