Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La passejadora de gossos

PREMI DE NARRATIVA CIUTAT DE VALÈNCIA

 

A la València dels desnonaments i la corrupció, de la crisi i les obres faraòniques, hi viuen un director de banc, una notària tafanera, una mare sola a punt de perdre el pis, una intèrpret bonica i espavilada, una dona que pateix alzhèimer, un carter jubilat, un professor d’institut amb depressió, i Manela, una estudiant de Filosofia que passeja els gossos de tots ells. A través d’aquesta jove desenfadada i vital, que impregna de filosofia el seu món i que captiva el lector des de la primera pàgina, coneixerem tant la seua vida com la dels clients, i com s’entrecreuen per brodar un somriure en el tapís irònic de l’actualitat.

La novel·la, Premi Ciutat de València 2015, és una història de supervivents que lluiten cada dia per no perdre les ganes de viure. Un relat fresc, intel·ligent i ple de tendresa sobre la comunicació, l’amor i el des­amor, l’amistat, la valentia, sobre com refer-se de les caigudes i mirar cap endavant, que destaca també per la riquesa del llenguatge i pel seu estil àgil i directe.

Autoria: Francesc Bodí
Núm. col·lecció: 12
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 272
ISBN: 9788490268285
Format: 15 x 22,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Bodí

Francesc Bodí (Agres, 1963) és professor de filosofia a Alcoi, a més d’un dels escriptors més reeixits de les nostres lletres. En el camp de la narrativa ha obtingut el Premi Alambor 1995 per Cruïlla. Com a novel·lista ha publicat Volves i olives, Premi Enric Valor de Novel·la Juvenil 1994; Passions apòcrifes; Guerres perdudes, Premi Joanot Martorell 1996 i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 1998; El cos del delicte, Premi Enric Valor de Novel·la Juvenil 1999; i L’infidel (Bromera, 2000), V Premi Enric Valor de Novel·la i Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians. El seu últim títol, Havanera, guardonat amb el Premi Alfons el Magnànim i el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians, va ser tot un èxit entre periodistes i lectors.