Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Joanot Martorell. Un caballero sin fronteras

EDICIÓN EN CASTELLANO

La figura de Joanot Martorell nos permite adentrarnos, no solamente en los postulados del honor caballeresco que rigieron su vida, sino también en el contexto de la resplendente sociedad valenciana del siglo xv –la más rica y gloriosa en las vertientes literaria, cultural y política de todos los tiempos– y en las cortes de Inglaterra, Portugal o Nápoles. A su vez, nos ayuda a descubrir los elementos autobiográficos que el autor incorporó a Tirant lo Blanc, obra capital de nuestro siglo de oro literario.

La historia de este insigne caballero no tiene fronteras. Si el honor y la voluntad propia lo hacían capaz de atravesar cualquier barrera y contratiempo por encima de todo y de todos, su obra rompe también los límites de la literatura y se convierte en un referente universal, en un libro único y maravilloso, como su creador.

La biografía ilustrada Joanot Martorell. Un caballero sin fronteras, con una voluntad claramente divulgadora, nos acerca la apasionante vida del autor de Tirant lo Blanc seis siglos después del nacimiento de este personaje clave en nuestra historia.

TAMBIÉN DISPONIBLE EN VALENCIANO

Autoria: Silvestre Vilaplana
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 128
ISBN: 9788498248531
Format: 24 x 34 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Silvestre Vilaplana

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de les novel·les Les cendres del cavaller, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d'Or; El quadern de les vides perdudes, que va guanyar el Premi València de Narrativa, o L'estany de foc, distingit amb el Premi València de Narrativa.

Vilaplana és també un autor destacat dins l'àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com La mèdium, Premi de la Crítica Serra d'Or Juvenil, o El triangle rosa, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil. També ha publicat les novel·les Un sepulcre de lletres minúscules, Resurrecció, La frontera negra i Els dimonis de Pandora.