Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres

EDICIÓ EN VALENCIÀ

La figura de Joanot Martorell ens permet endinsar-nos, no només en els postulats de l’honor cavalleresc que van regir la seua vida, sinó també en el context de la resplendent societat valenciana del segle xv –la més rica i gloriosa en els vessants literari, cultural i polític de tots els temps– i en les corts d’Anglaterra, Portugal o Nàpols. Alhora, ens ajuda a descobrir els elements autobiogràfics que l’autor va incorporar a Tirant lo Blanc, obra cabdal del nostre segle d’or literari.

La història d’aquest insigne cavaller no té fronteres. Si l’honor i la voluntat pròpia el feien capaç de travessar qualsevol barrera i contratemps per damunt de tot i de tots, la seua obra trenca també els límits de la literatura i es converteix en un referent universal, en un llibre únic i meravellós, com el seu creador.

La biografia il·lustrada Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres, amb una voluntat clarament divulgadora, ens acosta l’apassionant vida de l’autor de Tirant lo Blanc sis segles després del naixement d’aquest personatge clau en la nostra història.

TAMBÉ DISPONIBLE EN CASTELLÀ

Autor/a: Silvestre Vilaplana
Núm. col·lecció: 24
Pàgines: 128
ISBN: 9788498247138
Format: 24 × 34 cm

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Silvestre Vilaplana

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de la novel·la Les cendres del cavaller, la primera biografia novel·lada de Joanot Martorell, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d’Or. També és autor de Joanot Martorell. Un cavaller sense fronteres, una biografia il·lustrada de l’autor de Tirant lo Blanc que aporta una visió pròxima i acurada de la vida de l’escriptor, i de L'estany de foc, Premi Blai Bellver de Narrativa Ciutat de Xàtiva. Vilaplana és també un autor reeixit dins l’àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com Els dimonis de Pandora. Amb El quadern de les vides perdudes, ha guanyat el Premi Alfons el Magnànim València de Narrativa.