Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La Colla Natura

La mestra Diana proposa al seu alumnat un repte: trobar la manera d’ajudar els animals que conviuen amb nosaltres en la ciutat. Joan, Marwa i Alexandra escriuen tres històries per al projecte.

En la primera, expliquen com la senyora Agustina usa el seu jardí com a refugi per als teuladins de la ciutat. En la segona, narren el seu pla per evitar que l’ajuntament elimine un brollador natural d’on beuen les abelles. En la tercera, creen un concurs que busca premiar la casa més ecològica del barri.

Una història sobre el valor d’unir el veïnat del barri i del carrer per a millorar la nostra vida i la dels animals amb què convivim des de l’ecologia i la sostenibilitat.

Autoria: Francesc Gisbert
Núm. col·lecció: 261
Edat: Des de 7 fins a 10 anys
Pàgines: 80
ISBN: 9788413585468
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Lorena Mínguez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Francesc Gisbert

Francesc Gisbert (Alcoi, 1976) és un reconegut autor de narrativa infantil i juvenil, amb més de 50 llibres publicats de tots els gèneres. La seua obra ha rebut distincions com el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre (El misteri de Serra Perduda i Misteris S.L.), el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil (La llegenda del corsari) o el Premi de Literatura Infantil Carmesina de la Safor (Una llegenda per a Draco), entre altres. També ha escrit novel·les per a públic adult, com Els lluitadors, Premi Enric Valor de Novel·la, o Un món de bojos, Premi Ciutat de Sagunt.