Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Història de Marco i Mirko

A primera vista, dos bessons idèntics armats amb martells podrien semblar perillosos. Però Marco i Mirko han promés a la mare no usar els martells si no és «en legítima defensa», i per això els utilitzen per a espantar lladres, caçar fantasmes o resoldre misteris.

Autoria: Gianni Rodari
Núm. col·lecció: 131
Edat: a partir de 8 anys
Pàgines: 112
ISBN: 9788498242461
Format: 13 x 20,5 cm
Il·lustració: Montse Tobella
Traducció: Enric Salom Ramon

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Gianni Rodari

Gianni Rodari (Omegna, 1920 - Roma, 1980) va ser un mestre, escriptor, pedagog i periodista italià. És una de les figures més rellevants de la literatura infantil. Les seues obres han estat traduïdes a un gran nombre de llengües. L'any 1970 li va ser atorgat el Premi Hans Christian Andersen pel conjunt de la seua obra literària, el guardó internacional més important de la literatura per a infants. Aquesta distinció li va permetre aconseguir una reputació internacional.

Durant la dècada de 1960 va recórrer escoles italianes per explicar històries i per a respondre les preguntes que tenien els infants. Hi va observar les reaccions d’aquests en llegir els seus contes i les va anotar per a trobar més tècniques que li permeteren crear bones històries. D’aquestes experiències va sorgir una de les seues obres principals: La gramàtica de la fantasia: introducció a l’art d’inventar històries (1973).