Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'orígen de les espècies

L’origen de les espècies va capgirar el pensament científic i filosòfic i la nostra concepció de la vida i del món. Considerada per Charles Darwin com la seua «obra cabdal», no hi ha cap dubte que encara hui és un llibre realment revolucionari. Per a Janet Browne, biògrafa de Darwin, l’obra no va ser una veu solitària que desafiava els valors morals de la societat victoriana o les tradicions religioses, sinó un eix transformador del pensament humà. Tot i això, sorprén que en l’actualitat poca gent s’haja endinsat veritablement en el llibre, incloent-hi la majoria dels biòlegs.
Escrita originalment amb un estil directe i llegidor, adreçada a tots els públics, aquesta nova versió resumida de L’origen de les espècies ens acosta un clàssic fonamental de la cultura universal, amb una extraordinària influència intel·lectual.

Autoria: Charles R. Darwin
Núm. col·lecció: 41
Pàgines: 256
ISBN: 9788490267356
Format: 15 x 23,5 cm
Enquadernació: Rústica
Traducció: Coral Barrachina i Gonzàlez
Coberta: Carles Barrios
Adaptació del text: Juli Peretó i Andrés Moya
Revisió lingüística i terminològica: Francesc Esteve
Diagrama filogenètic: Carles Puche

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Charles R. Darwin

Charles R. Darwin (The Mount, 1809 – Down House, 1882) fou un naturalista anglés que va explicar que totes les espècies han evolucionat al llarg del temps a partir d'avantpassats comuns mitjançant la selecció natural. El fet que l'evolució es produeix fou acceptat ràpidament per la comunitat científica, mentre que la teoria de la selecció natural no va començar a ser considerada com la principal explicació del procés de l'evolució fins a la dècada del 1930, i ara constitueix la base de la síntesi evolutiva moderna.

Amb la publicació de L'origen de les espècies el 1859, Darwin pogué establir l'evolució per descendència comuna. Va examinar l'evolució humana i la selecció sexual a La descendència de l'home i sobre la selecció en relació amb el sexe, seguit de L'expressió de les emocions en els homes i els animals. La seua investigació sobre les plantes fou publicada en una sèrie de llibres. En el seu últim llibre va tractar els cucs de terra i els seus efectes al sòl.