La textura del món

PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL 2000


El món complex on vivim, i l'univers immens de què forma part, estan compostos per elements minúsculs, inaccessibles als nos-tres sentits. La textura del món és una exposició molt completa de l'origen, dels objectius i de la situació actual de la Física de Partícules, que és la ciència encarregada de posar de manifest l'existència d'aquests elements i d'explicar les lleis que els re-geixen.

Els lectors trobaran en aquesta obra molta informació actualitzada sobre instal·lacions, acceleradors o detectors de partícules, sobre les aplicacions pràctiques d'aquesta branca de la ciència —com ara la web o les diferents radiacions d'usos mèdics—, sobre els components bàsics de la matèria o sobre què va passar en els primers instants de l'univers. Tot explicat amb la màxima senzillesa possible i amb nombroses anècdotes extretes de la història de la física, que aporten amenitat a la lectura.

Autoria: Jorge Velasco González
Núm. col·lecció: 9
Pàgines: 296
ISBN: 9788476606100
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Josep Franco
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jorge Velasco González

Jorge Velasco González és professor d'Investigació i coordinador institucional del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Doctor en Ciències Físiques per la Universitat de València i per la Universitat de Paris VII, és membre fundador del Departament de Física Atòmica, Molecular i Nuclear de la Universitat de València. Com a divulgador científic, ha escrit llibres, ha impartit conferències i seminaris, i ha realitzat documentals per tal d’acostar la Física de Partícules a la societat. Amb La textura del món va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General de l’any 2000.