Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Valencià. Llengua i literatura 1 - Projecte Valor

Valencià: llengua i literatura. Projecte Valor vol ser un instrument útil i pràctic per a assolir les competències clau del currículum de l’àrea. Per a aconseguir-ho, hem procurat exposar els continguts i les tasques d’una manera entenedora, pràctica i sistemàtica, amb textos i activitats lligats als interessos de l’alumnat, que permeten treballar tant de manera individual com, sobretot, cooperativament.

Contràriament al que solem trobar en els llibres de llengua, en Valencià: llengua i literatura. Projecte Valor, no hi ha les mateixes seccions en cada unitat didàctica, sinó que es treballa per blocs de continguts.

Així, la primera unitat de cada trimestre conté textos orals i escrits amb els quals practicaràs la comprensió i l’expressió. Les temàtiques i les tipologies són diverses, però tots són adequats al nivell i els interessos de l’alumnat.

Les unitats dos, cinc i huit presenten els continguts gramaticals del currículum, i es treballen per mitjà d’activitats diverses, tant de manera individual com en equip.

Finalment, la tercera de les unitats de cada trimestre desenvolupa els continguts de literatura, tipologia textual i lèxic, i ho fa mitjançant el treball en grups col·laboratius i classes invertides –és a dir, que l’alumnat haurà de fer de docent!

En qualsevol cas, hi trobem activitats de resolució individual, en grup, orals o per escrit; de resposta breu o d’elaboració més gran. A més, disposem del llibre en versió digital, amb activitats autocorrectives i moltes més propostes.

  

Productes associats

Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 280
ISBN: 9788490269602
Format: 22 x 29 cm
Enquadernació: Espiral

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra