Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Contracció

PREMI VALÈNCIA DE POESIA 2023

Una exploració de les múltiples capes de la nostra existència i una invitació a reflexionar sobre les contradiccions de la naturalesa humana, sobre les decepcions i, en última instància, sobre la complexitat i fragilitat de les relacions personals.

Autoria: Raquel Casas
Núm. col·lecció: 161
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 72
ISBN: 9788413586038
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Imatge de la coberta: El Bosch

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Raquel Casas

Raquel Casas Agustí (Vilanova i la Geltrú, 1974) és Llicenciada en Filologia Hispànica i Doctorada en Literatura Espanyola del s. XX. És professora de Llengua i Literatura a l’INS Dolors Mallafrè i Ros de Vilanova i la Geltrú.
Ha publicat els poemaris Astrolabi (El Cep i la Nansa, 2006), Les randes del Paradís (Editorial Moll, Premi de Poesia Vila de Lloseta 2007), La dona bilingüe (Viena Edicions, premi Betúlia de Poesia de Badalona 2008), Vessar el càntir (Viena Edicions, premi de poesia J. M. López-Picó, Vila de Vallirana 2019), Estimar Nick Kamen (El Cep i la Nansa, 2020. Premi Joan Alcover de Poesia, Ciutat de Palma) i el volum de contes Balcons que escupen mitges (El Cep i la Nansa, 2018). Properament publicarà Glitch, novel·la amb què ha guanyat el “35è Premi de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa”.
Per altra banda, ha publicat en versió bilingüe castellà-català La dona bilingüe / La mujer bilingüe (Bartleby Editores, 2021).
També ha guanyat el premi ‘Lletra a la Millor Experiència Didàctica’ dins els Premis Prudenci Bertrana 2019 amb el projecte “Booktrailers: del paper a la pantalla”.
A més, condueix el club de lectura ‘Dijous entre lletres’ a la biblioteca Manuel de Pedrolo de Sant Pere de Ribes.