Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Afrau

Premi Poesia Ibn Hazam Xàtiva

Es tracta d’un poemari que el seu propi autor ha definit com «una emanació de silenci que pren forma en les paraules. És un abisme que es fa paraula. També hi és molt present la transformació i la tendresa, individual i col·lectiva. Un laberint, també el del mite grec, però mirant a orient, fusionant-s’hi, i fent que tot plegat també parli d’escriure, de viure. Però, més que res, són flames que et cremen per dur-te al silenci, per trobar-te amb tu en la cendra, més enllà del que diuen els mots i el significat concret que cadascú li vulgui donar».

Autoria: Eloi Creus Casassas
Núm. col·lecció: 156
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 64
ISBN: 9788413584799
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Eloi Creus Casassas

Eloi Creus Casassas (Taradell, 1989) es va formar com a enginyer tècnic en Informàtica, professió en la qual va estar treballant i formant-se fins fa uns anys. Des d’aquest moment ha centrat la seua vida en la poesia i l’espiritualitat, que amb altres interessos històrics, filosòfics i antropològics donen forma als seus versos. Per altra banda, el fet de ser una persona amb diversitat funcional li ha permès connectar amb la mort i la vulnerabilitat com a forces de vida, cosa que també es pot identificar als seus poemes.
En l’àmbit poètic ha participat en diferents activitats culturals que s’organitzen en el seu poble per a fomentar la poesia i s’ha format al Laboratori de Lletres amb diferents cursos per a millorar l’escriptura poètica i aprendre d’altres poetes. També li agrada molt la poesia japonesa i el haiku, i bona part de la poesia que escriu es basa en aquest estil.