Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Descobreix «L’inesperat i altres contes» un recull de textos inèdits d’Isabel-Clara Simó

23 de Febrer de 2022

Des d’aquest dimecres ja podeu trobar a les llibreries L’inesperat i altres contes, el primer llibre que recull narracions inèdites d’Isabel-Clara Simó després de la seua mort en 2020. Un llibre divertit, alhora tendre i agosarat, que ens farà somriure a tota hora, bé amb compassió, bé amb ironia.

Amb aquesta obra retorna la Isabel-Clara Simó més divertida i irònica a la que tant trobem a faltar. Com un regal inesperat, presentem vint-i-quatre inèdits procedents de l’arxiu personal de l’autora, redactats al mateix temps que publicava Prime time. Irreverències, el llibre d’on procedeix la resta de textos d’aquest recull. Carles Cortés, un dels principals coneixedors de l’obra d’Isabel-Clara Simó, ha reordenat tots els textos per a oferir-nos-els en un volum nou, que proporciona una suggeridora mirada de conjunt sobre la seua narrativa breu.

El passat 17 de febrer Alcoi va acollir un homenatge a l'autora en el qual va participar Cristina Dalfó, una de les seues filles la qual va destacar de la seua mare que era una dona incansable i treballadora que escrivia tots els dies de l’any.

Aquest llibre és una mostra d'eixes paraules.