Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Gemma Miralles adapta «Júlia» per a teatre

15 de Febrer de 2022

Ja podeu trobar a les llibreries Júlia, l’adaptació teatral que Gemma Miralles ha fet del clàssic d’Isabel-Clara Simó. La publicació d’aquest llibre coincideix amb l’estrena de l’obra al teatre d’Alcoi i amb l’acte homenatge que organitzem junt amb diferents entitats per a recordar l’autora.

En plena revolució del petroli, Júlia es deixa la pell als telers alcoians. Lluny de conformar-se amb la vida d’obrera que li ha tocat en sort, aprofita la primera ocasió que se li presenta per canviar d’estatus i esdevenir una senyora. No obstant això, el seu passat la persegueix: un pare a qui adorava, mort a la presó d’Alacant, i una mare a qui titllen de bruixa no són les millors cartes de presentació per acarar la nova vida. Júlia, però, és impertorbable i no deixarà que res ni ningú acaben amb el seu somni.

El dia 17 de febrer, a la cada e Cultura d’Alcoi, parlarem sobre Júlia, sobre Isabel-Clara Simó i sobre la seua vinculació a Alcoi en un acte homenatge en què participarà la seua filla Cristina Dalfó, l’editor literari de Bromera, Gonçal López-Pampló, la periodista Ester Vizcarra i l’escriptor i amic personal de l’autora, Carles Cortés.