Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ja la venda «No t'ho diré mai», Premi Enric Valor de Novel·la 2020

20 d'Octubre de 2021


Arriba a les llibreries l'obra guanyadora 
del Premi Enric Valor de Novel·la 2020. «No t'ho diré mai», de Marian Díez Picó, és la novel·la més divertida d'aquesta tardor, i la podreu trobar a la col·lecció «L'Eclèctica».

«Diana s’acosta als cinquanta anys i afronta algunes de les situacions pròpies del moment vital. Creixen els fills, la mare es fa major, té pèrdues d’orina, necessita ulleres de prop i intenta trobar parella després de separar-se. Enmig de tot això, esclata l’epidèmia de la covid i s’imposa el confinament domiciliari, una situació que l’obligarà a observar la vida d’una altra manera i, així, ens convidarà també a nosaltres a adoptar una altra perspectiva: una mirada lúcida i tendra, irònica i divertida, que ens farà riure pàgina rere pàgina i que, al mateix temps, ens emocionarà gràcies a una actitud honesta i alegre, que celebra la vida per damunt de tot».

«No t'ho diré mai» és una proposta feliç, pròpia d’una autora que debuta en la novel·la en estat de gràcia, amb un estil directe, desenfadat i quotidià, però alhora radicalment humà, tan lluminós com el somriure d’orella a orella que tindrem en acabar de llegir.

Marian Díez Picó presentarà i signarà la novel·la el dissabte, 23 d'octubre a la Fira i la Plaça del Llibre de Castelló, a partir de les 18 hores.

Us esperem!