Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ja en llibreries «On va aquesta gent?» el primer àlbum il·lustrat per a adults de Bromera

13 d'Octubre de 2021

Ja es pot trobar a les llibreries On va aquesta gent? el primer àlbum il·lustrat per a adults de Bromera. Es tracta d’una història de temàtica antifeixista i combativa basada en el famós poema sobre la persecució nazi falsament atribuït a Bertolt Brecht: «Quan els nazis vingueren a pels comunistes, jo no vaig alçar la veu, perquè no era comunista […]»

L’il·lustrador Fran Parreño i el director literari de Bromera, Gonçal López-Pamplo han creat una al·legoria sobre la fragilitat de la llibertat i la vulnerabilitat de la democràcia. És un àlbum que ens fa reflexionar i prendre partit. Un àlbum per a commoure’s i moure’s: una punyada que ens fa comprometre’ns i pensar en la necessitat de defensar la llibertat a tota hora.

Algú torna de la faena, cap a casa. En direcció contrària, camina la resta de la gent. Sembla que fugen. Al cel, se senten remors d’avions. Pels carrers, es veuen soldats. Però hi ha algú que continua, com si la cosa no anara amb ell. No mira arrere ni es fa preguntes. Fins que a casa l’esperaran totes les respostes.

Fran Parreño: «L’elaboració d’aquest àlbum ha sigut molt gratificant. Estic content d’haver explorat camins gràfics i narratius, d’haver buscat, d’haver-me equivocat, d’haver trobat eixides que no esperava. Feia temps que no tenia un privilegi així».