Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Bromera amplia el seu catàleg amb la incorporació d’Editilde al grup editorial valencià

21 de Setembre de 2021

El Grup Bromera ha decidit ampliar la seua oferta vinculada als materials i recursos educatius amb la incorporació d’Editilde, editorial formada pels segells Diálogo i Tilde, especialitzats en filosofia, i que també publiquen altres matèries com llatí, grec o cultura clàssica. A més a més, Diálogo i Tilde també disposen de col·leccions d’assaig i literatura d’interés general.

Amb aquesta decisió estratègica, materialitzada al començament de l’estiu, Bromera busca, entre altres coses, ampliar la seua presència en els centres educatius d’Educació Secundària i de Batxillerat, amb un catàleg que inclourà una oferta més variada d’assignatures. Fins ara, en aquest nivell educatiu, Bromera s’havia centrat sobretot en l’elaboració de materials per l’assignatura de Llengua i Literatura, on està considerada com l’editorial valenciana de referència.

Per a aquest curs que acaba de començar, Bromera ha complementat la seua oferta d’assignatures amb un material per al treball d’àmbits per al primer curs de l’ESO, que agrupa les matèries de Valencià, Castellà i Geografia i Història. Es tracta d’un material innovador que aplica aquesta metodologia de treball i que dona resposta a les necessitats derivades dels canvis en matèria educativa.

Declaracions Josep Gregori

Amb aquesta decisió, materialitzada al començament de l’estiu, Bromera vol fer més gran la seua presència en els centres educatius d’Educació Secundària i de Batxillerat, amb un catàleg que inclourà una oferta més variada d’assignatures. Fins ara, en aquest nivell educatiu, Bromera s’havia centrat sobretot en l’elaboració de materials per l’assignatura de Llengua i Literatura, on està considerada com l’editorial valenciana de referència.

«Amb l’adquisició d’Editilde, Bromera afronta amb més força els imminents canvis derivats de la implantació de la LOMLOE, els quals requeriran la renovació dels llibres educatius en els centres d’ensenyament. La incorporació dels catàlegs de Diálogo i Tilde ens aporta més eines si cal, per a continuar treballant a favor del pensament crític i del creixement personal.

L’equip editorial del Grup Bromera comptarà amb la col·laboració de Vicent Vilana per a assessorar i dirigir les diferents col·leccions de Tilde i Diálogo. Vilana és docent de Filosofia des de fa més de 30 anys i cofundador de l’editorial Diálogo. Durant la seua trajectòria ha coordinat diversos llibres d’ensenyament per a les assignatures de Filosofia. També ha tingut cura de les col·leccions de Cultura Clàssica i de Castellà de Tilde.»

Declaracions de Vicent Vilana

«La incorporació dels segells Diálogo i Tilde permet la continuïtat d’unes línies editorials centrades en el pensament, l’assaig i la filosofia, amb una llarga trajectòria i una bona acceptació en el món escolar i acadèmic. Per a satisfacció d’ambdues parts, Editilde continua ara la seua singladura amb la cobertura del grup editorial valencià Bromera.»