Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ja a les llibreries la nova col·lecció de llibres multiavenura: Agència Kronos. Tu decideixes la història

19 de Maig de 2021

 
Texto alternativo
 
Texto alternativo

Ja en llibreries la nova col·lecció que reinventa la clàssica lectura multiaventura

Un viatge fascinant pel temps on el lector és l'autèntic protagonista!

Què és Agència Kronos? Una col·lecció de llibres? De jocs?

Tot això i molt més: és un viatge fascinant pel temps en què el lector és el protagonista! Així és «Agència Kronos. Tu decideixes la història», la nova col·lecció de llibrejocs que reinventa la clàssica lectura multiaventura. Recordes com gaudíem decidint el rumb de la història?
Podíem llegir el mateix llibre una volta i una altra i el millor és que sempre era diferent. Ara, els teus fills i filles també podran viure-ho!

Per a superagents a partir de 8-10 anys.

 

  SORTEGEM 3 SUPERLOTS KRONOS 
ENTRE EL PÚBLIC LECTOR!  

Cada lot està format per: mascareta, tassa, carnet d'agent de Kronos, USB rellotge d'arena i una caixa regal multiaventura per a gaudir en família. Entra a agenciakronos.bromera.com i converteix-te en superagent de l'Agència Kronos!

da2ed4ad-0987-4f70-8bf0-5662ac8ba776.png
 


    PREPARA'T PER A LES TEUES MISSIONS SECRETES!   

Els xiquets i les xiquetes podran rellegir els llibres tantes voltes com siga necessari fins que superen les missions secretes que els permetran esdevindre superagents de Kronos. Les seues decisions marcaran el futur de la humanitat. Esteu a punt?

Descobreix ací la nova col·lecció de llibres multiaventura de Bromera.

 
trasera-bromera-transparent%20-%20copia.
 
 
01_Missio-Pandemia_BR.png

Missió Pandèmia

Una terrible epidèmia assola l'edat mitjana i la gent mor sense saber exactament què la provoca. Com a agent de Kronos, hauràs de viatjar a aquella època i resoldre el misteri.

De tu depenen les eleccions que faces, però podràs tornar amb la resposta sense caure en l'intent? I si no pots tornar-ne mai?

LLIG-NE UN FRAGMENT


Missió Carib

Els pirates eren ferotges i temuts. Roberts tenia fama de ser tan elegant com despietat. En la seua bandera onejaven unes estranyes sigles el significat de les quals es desconeix.

Demana a l'Agència Kronos que t’envie a la seua època i resol el misteri! Una mala decisió i podries desaparéixer en el temps.

LLIG-NE UN FRAGMENT

 
02_Missio-Carib_BR.png