Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El Micalet Galàctic compleix 30 anys i ho volem celebrar amb tu!

01 d'Octubre de 2020

En 1990, Edicions Bromera posava en marxa la que es convertiria en una de les seues col·leccions més emblemàtiques: «El Micalet Galàctic». Així, encetàvem l’aventura de destinar una sèrie de llibres en valencià al públic infantil. Després de tres dècades de vida, la col·lecció forma part de l’imaginari de moltes generacions que van descobrir l’amor pels llibres a través d’històries atractives i divertides, i continua sent un dels referents literaris infantils més important del nostre territori.

Per celebrar la bona salut de la col·lecció, engeguem una sèrie de concursos a les nostres xarxes socials:

CONCURS DE BOOKTUBES
Eres profe de Valencià? Has treballat algun Micalet amb l’alumnat? O potser tens al cap un títol que et va marcar en la teua infància?

Conta-nos-ho!

Envia’ns un vídeo explicant quines activitats has fet a classe amb els llibres de la col·lecció «El Micalet Galàctic», recomanant algun dels seus títols o contant quina novel·la de la sèrie et va enamorar. Compartirem els booktubes que ens feu arribar al nostre canal de Youtube i els dos millors aconseguiran un d’aquests dos magnífics premis:

Concert de Dani Miquel o de Bertomeu
El populars cantacançons repassen els seus temes més coneguts en un concert en format reduït adaptat als centres educatius.

El Micalet a l’escola!
El mateix Micalet visita el teu centre en una animació lectora per fer gaudir els més menuts amb algunes de les històries més emblemàtiques de la col·lecció.

Pots descarregar les bases completesací.
 
SOM #GENERACIÓMICALET
Vas començar a llegir en valencià amb «El Micalet Galàctic»? Recordes tindre els llibres de la col·lecció a casa i a l’escola? Aleshores, eres #generaciómicalet i tenim un concurs per a tu!

Deixan’s un comentari a les xarxes socials de Bromera explicant quins Micalets vas llegir en la teua infància i entra en el sorteig d’un lot de llibres. I, si ens envies una foto o un vídeo amb el teu Micalet preferit... tindràs premi directe! Un llibre per recordar la teua infantesa i compartir lectures engrescadores amb qui més estimes!

Recorda etiquetar-nos i afegir-hi l’etiqueta #generaciómicalet
 
LABORATORI DE MICALETS
Els més menuts i menudes tenen l’oportunitat de convertir-se en autors i autores del seu propi Micalet Galàctic!

És molt senzill: per a fer-ho, només cal que seguisquen les pautes del quadernet del «Laboratori de Micalets» que es repartirà a la seua escola. Si són més hàbils dibuixant que escrivint, també poden fer un còmic en lloc d’un relat. Després hauran d’entregar la història al seu mestre o mestra i demanar-li que ens el faça arribar a:

Concurs «El teu Micalet»
Avinguda dels Areners S/N
Polígon Industrial El Pla
46600 Alzira (València)
 
O en format pdf al correu electrònic premsa@bromera.com
 
El millor Micalet guanyarà un lot de llibres i un súper pòster il·lustrat per Pau Valls!