Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

César Bona omple el Gran Teatre d'Alzira amb Bromera

23 d'Octubre de 2019



César Bona, expert en educació, va omplir ahir el Gran Teatre d'Alzira amb una conferència sota el nom "Una mirada a l'educació". La seua intervenció donà el tret d'eixida a les Jornades Culturals organitzades els dies previs a la gala dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira i resultà ser tot un èxit de convocatòria, amb quasi totes les localitats del Gran Teatre d'Alzira ocupades.

La conferència de Bona girà en torn els eixos de l'empatia, l'educació a l'aula i a casa i el temps lliure dels més menuts. En la mateixa línia que els valors de Bromera,
Bona va reivindicar la necessitat de situar l'educació per damunt de qualsevol interés partidista i aconsellà els docents, que esdevingueren la gran majoria dels assistents, apostar per l'empatia per tal d'implicar a l'alumnat en l'aula i fomentar la seua imaginació i capacitat crítica. En la conferència, César Bona mostrà alguns vídeos, compartí algunes experiències pròpies a l'aula i realitzà una sèrie de dinàmiques amb el públic que féu de la xerrada un espai dinàmic i participatiu. "El fet que en la Declaració Universal dels Drets de l'Infant s'haja de recollir el dret a jugar, és que alguna cosa estem fent malament", afirmà.

César Bona és un dels conferenciants sobre educació de referència a l'estat espanyol i finalista dels premis Global Teacher Prize, considerat com el Nobel de la docència. L'educació fou, amb César Bona, un dels àmbits tocats per les Jornades Culturals d'enguany, que sota el nom "Una mirada a la societat actual" també recolliran altres àmbits com la igualtat, l'humor, la ciència o la màgia des d'una perspectiva crítica i lligada a la literatura.