Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Educació assumirà el personal educador no docent per a reforçar l'atenció inclusiva

30 de Juliol de 2019

La Conselleria d'Educació assumirà el personal no docent que treballa en els centres escolars i que fins ara depenia de la Conselleria de Justícia i Administració Pública. L'objectiu es fer-se càrrec d'aquests educadors, que acompanyen l'alumnat amb necessitats educatives específiques, per "agilitzar" totes les qüestions referents a la seua organització i "reforçar l'educació inclusiva".

El conseller d'Educació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, ha situat l'educació inclusiva com una de les "potes" fonamentals de l'acció que pretén desenvolupar la Conselleria durant aquesta nova legislatura. De fet, hi ha una Direcció General centrada en aquesta matèria. A més, Marzà ha recalcat la rellevància dels educadors que "acompanyen els alumnes en situació de major dependència" i ha explicat que aquesta serà una manera que "s'integren en el dia a dia d'una forma més directa i que formen part de l'equip dels centres des de l'inici".

Dins d'aquesta aposta per l'atenció a les diverses característiques de l'alumnat, el conseller ha subratllat l'augment de personal en recursos com les Aules de Comunicació i Llenguatge i Pedagogia Terapèutica, entre altres.

Podeu llegir la notícia completa ací.