Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Musiquem 1 ESO

Bromera presenta un nou projecte de música per a l’ESO innovador i engrescador per a alumnat i professorat. Una proposta que us acompanyarà en el procés d’aprenentatge del vostre alumnat. El projecte està basat en situacions d’aprenentatge que contextualitzen i fan possible l’aprenentatge significatiu a  través de l’activació de les competències clau.

Musiquem inclou diferents tipologies d’activitats i propostes que posen l’accent en la vessant més pràctica de la música i fomenten la creativitat artística.

A més del llibre en paper, alumnat i professorat compten amb accés a una plataforma d’aprenentatge virtual que inclou vídeos, musicogrames, activitats digitals, karaokes, bases musicals, geniallys….

Descobreix totes les possibilitats d’aquest nou projecte!


ESTRUCTURA DELS LLIBRES
El projecte distribueix el contingut curricular de l’assignatura en dos llibres. Musiquem I, basat en els elements sonors, i Musiquem II, basat en els contextos musicals.

Cada llibre conté 8 unitats didàctiques i annexos per a la improvisació, la interpretació amb flauta i introducció a l’Ukulele.

Disposa d’activitats complementàries.

A la guia del professorat, es proposa un projecte de centre voluntari i opcional per curs.


ESTRUCTURA DE LES UNITATS
- Cada unitat comença amb una activitat preparatòria que connecta amb els coneixements previs de de l’alumnat.
- Tot seguit s’introdueixen els conceptes amb un mapa conceptual.
- El contingut teòric es treballa amb diferents metodologies, com el FlippedClassroom i amb el del suport de recursos com vídeos o presentacions interactives fetes amb Genially i Kahoot.
- Musiquem! Escoltem. Aquest és l’apartat dedicat a l’audició i el dictat amb propostes d’activitats engrescadores que impliquen l’alumnat.
- Musiquem! Interpretem. És l’apartat dedicat a la creació i interpretació musical a partir d’exercicis i arrejaments amb minus one. A més s’introdueix l’expressió corporal.
- Per concloure la unitat, es presenta el repte. Es tracta d’activitats creatives i en equip que proposen a l’alumnat utilitzar, en situacions reals, els coneixements adquirits durant la unitat.

DIARI D’APRENENTATGE
Un quadern pensat com un diari d’aprenentatge per a l’alumnat per a facilitar l’organització, seguiment i presentació dels resultats del repte. Inclourà també les rúbriques d’autoavaluació, exercicis de repàs i consolidació i full de pentagrames.

Més informació:
https://musica.bromera.com/

Productes associats

Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 104
ISBN: 9788413583075
Format: 220 x 290 mm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra