Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

V Premi de Teatre Infantil «Xaro Vidal-Ciutat de Carcaixent»

Edicions Bromera - VI Premi de Teatre Infantil "Xaro Vidal-Ciutat de Carcaixent"

Premi de Teatre Infantil Xaro Vidal

Verdedicte 2003

 


V Premi de Teatre Infantil
«Xaro Vidal-Ciutat de Carcaixent»


Circus

Circus està protagonitzada per quatre xiquets: Maria Ferranda, Susi, Carol i Txema, que viuen una fascinant aventura en un casalot antic en què res és el que sembla a primera vista. Serà l’estada en aquest casalot la que farà que els personatges s’adonen que són millors del que creien i que el més important és l’amistat i les ganes de superació. L’obra, adreçada fonamentalment als infants, no renuncia a captivar tot tipus de públic. En opinió de l’autor, «el teatre infantil ha d’aspirar al fet que els xiquets siguen considerats espectadors intel·ligents i que els adults tornen a ser xiquets durant una hora.»

 

Eduard Costa

Llicenciat en dret per la Universitat de València i en art dramàtic a l’ESAD (Escola Superior d’Art Dramàtic de València), Eduard Costa és l’autor de les tres obres que du muntades la companyia Anem Anant: Ave María; Argos. La balsa de la medusa i Circus. A més de dramaturg, ha col·laborat com a actor i ha escrit també textos representats per altres companyies, com ara Teatropello.

Ara, el Premi Xaro Vidal el distingeix com un dels valors emergents de la dramatúrgia valenciana. La seua defensa del teatre infantil parteix de conviccions fermes. «Dins del món del teatre caldria valorar més els espectacles infantils –afirma–, ja que són produccions amb el mateix cost econòmic que les adreçades al públic adult, i no podem oblidar que fomentar la il·lusió en els xiquets suposa tenir uns bons amants del teatre en un futur.»

 


Top


© Edicions Bromera 2003