Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

IX Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2004 - Teresa Broseta - EDICIONS BROMERA

IX Premi de Narrativa Infantil
Vicent SilvestreObra guanyadora
Les costures del món


Teresa Broseta
 

Teresa Broseta


(JPG, RGB, 300 dpi, 741 Kb)
Teresa Broseta

Teresa Broseta (València, 1963) és llicenciada en ciències de l’educació i en filologia hispànica. Tot i que sempre li havia agradat escriure, no es va decidir a fer-ho fins fa quatre anys. Des d’aleshores, ha publicat La botiga de Carme, Premi Carmesina 2001, Operació Tarrubi, finalista del primer Premi Barcanova de Literatura Infantil2002, Berenars amb Cleopatra (2004) i, publicades a Bromera, L’estiu dels pirates (2003) i L’illa a la deriva (2004), que va quedar finalista del Premi de

Narrativa Infantil Vicent Silvestre en l’edició anterior. Ha rebut el Premi Miguel de Unamuno 2004 amb el relat curt per a adults La última función.

Ha rebut el IX Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Les costures del món.


Les costures del món

Les costures del món comencen a trencar-se i per això a l’habitació de Marta, que és una xiqueta molt endreçada, les coses es canvien de lloc a les nits. Així que Marta crida al seu cosí Pinxo i els dos vigilen l’habitació durant la nit per tal d’esbrinar el secret de les coses que es mouen soles. Tenen un pla fantàstic: no adormir-se fins que descobrisquen qui o què té la culpa d’aquell misteri. Però no ho aconsegueixen fins que una nit senten una veu estranya i es troben un ésser desconegut que resulta ser un Quasi. Així descobreixen que les costures del món estan trencant-se i que el país dels Quasis desapareixerà si no tornen a cosir-les. Però per a això necessitaran les agulles d’or que amaga Batiste el sabater. Marta i Pinxo es veuran abocats a una trepidant aventura per tal de recuperar aquestes agulles tan especials i salvar els Quasis de l’extinció.


Declaracions de Teresa Broseta

«Si sempre és una gran alegria rebre un premi literari, més encara quan el premi té el prestigi del Vicent Silvestre. És, a més, un honor afegir el meu nom a l’escollida llista dels guanyadors de les edicions anteriors.»


Veredictes PLCA 2001Pàgina


© Edicions Bromera, 2004