Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

X Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2004 - Teresa Broseta - EDICIONS BROMERA

X Premi de Narrativa Infantil
Vicent SilvestreObra guanyadora
Contes amb tinta blava


Ferran Bataller
 

Obra finalista
Els guerrers de les Illes Ginèsies

Antoni OliverFerran Bataller
 


(JPG, RGB, 300 dpi, ??? Kb)
Ferran Bataller

Ferran Bataller (La Pobla del Duc, 1977) és llicenciat en filologia catalana i italiana per la Universitat de València. Després d’haver publicat poemes diversos, l’any 2002 va guanyar el Premi Carmesina de literatura infantil amb El Món dels Forrellats i el 2004 va publicar amb Jordi Pérez tres llibres d’exàmens de valencià. Ha fet de corrector i traductor, de professor de valencià, ha treballat de tècnic lingüístic a la Universitat d’Alacant i ara és

assessor lingüístic de la Conselleria de Cultura i continua lluitant dia a dia amb les paraules. Ha rebut el X Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre per Contes amb tinta blava.


Contes amb tinta blava

A través de Contes amb tinta blava descobrim dos contadors d’històries, dos narradors que usen la paraula per a aconseguir els seus objectius. D’una banda hi ha Pau que, amb el seu amic Misteri, recorrerà ciutats amb una tasca que tan sols ell pot complir i per a la qual necessita només paper i un boli de tinta blava.

De l’altra, hi ha Teresa, amb una vida plena d’aventures que encisen el seu nét Manel. I al voltant d’aquests personatges, un munt d’històries, l’home dels esternuts, el tramvia avaria, la tia Marinació o l’exèrcit de nombres. Tot plegat, un homenatge a la màgia de les paraules.


Declaracions de Ferran Bataller

«Amb aquesta història he volgut explicar la importància que per a mi té el fet de contar, i la influència que aquesta activitat pot exercir en qualsevol persona i, en especial, en els xiquets. Escric perquè m’agrada i l’únic que vull és que el que escric agrade, almenys, a un xiquet.»


Veredictes PLCA 2001Pàgina


© Edicions Bromera, 2005