Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XI Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2006 - Vicent Enric Belda - EDICIONS BROMERA

XI Premi de Narrativa Infantil
Vicent SilvestreObra guanyadora
La llegenda de l'amulet de jade


Vicent Enric Belda
 

Vicent Enric Belda
 


(JPG, RGB, 300 dpi, 79 Kb)
Vicent Enric Belda

Vicent Enric Belda (Agullent, 1962) és professor de llengua i literatura. Amb la novel·la L’estirp de l’horror (Bromera, 1998) va aconseguir el VII Premi Samaruc a la millor obra juvenil. La llegenda de l’amulet de jade és la seua segona obra, amb la qual ha aconseguit el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre.


La llegenda de l’amulet de jade

Després de la mort del seu pare, Víctor, un jove de 14 anys, es veu obligat a buscar treball per a ajudar a casa. Després de diverses ocupacions, finalment troba feina de repartidor a domicili en un restaurant xinés, on queda captivat per una preciosa i encisadora xinesa de 12 anys que es diu Li Bei. Amb Li Bei, Víctor sabrà per primera vegada què és estar enamorat, i a més es veurà involucrat en unes antigues llegendes xineses que envolten un fascinant amulet de jade. Una història d’amor, d’aventures i de misteri que és alhora una reflexió sobre la pròpia existència.


Declaracions de Vicent Enric Belda

«Aquesta novel·la, pensada per a un lector o lectora entre 12 i 14 anys, és el resultat d’un procés intermitent de més de tres anys. Un període de temps en què la història ha anat simplificant-se quant a la forma i complicant-se quant a la intenció. Les meues filles són les meues crítiques més sinceres.»

«Guanyar el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre és tot un al·licient per a continuar escrivint, però la millor recompensa serà una bona acollida per part dels joves lectors i lectores.»

«Vaig començar a treballar com a professor de valencià just el 1986. Tinc la impressió que, professionalment, Edicions Bromera i jo hem anat creixent junts. Les seues publicacions sempre han estat per a mi un referent inqüestionable.»


Veredictes PLCA 2001Pàgina


© Edicions Bromera, 2006