Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XIII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2008 - Lourdes Boïgues - EDICIONS BROMERA

XIII Premi de Narrativa Infantil
Vicent SilvestreObra guanyadora
La mascota que no existia


Lourdes Boïgues
 
 


Lourdes Boïgues
 


(JPG, RGB, 300 dpi, 273 Kb)

Lourdes Boïgues

Lourdes Boïgues (Simat de la Valldigna, 1968) compagina el treball de tècnica a la Generalitat Valenciana amb l’escriptura. Ha publicat diverses obres infantils i juvenils, com ara Viatgers (2004), Estel estel·lar (2005), La taverna del bandoler (2006) (Premi Carmesina), Una iguana al monestir (2008), i El secret de Caterina Cremec (2007), obra amb què va guanyar el Premi Enric Valor de Narrativa Juvenil i amb la qual opta també al Premi Protagonista Jove.


La mascota que no existia

La mascota que no existia conta la història de dos xiquets, David i Magnòlia, que comparteixen un secret: un estrany ocellet abandonat en un parc, a qui acullen i alimenten sense que ningú se n’assabente. Amb el pas dels dies, l’estrany ocell es transforma en una au prodigiosa que els portarà a conéixer una realitat fantàstica i extraordinària. Somni? Realitat? Fantasia? Tant hi fa, tot és possible en el món dels animals que no existeixen. David i Magnòlia ho comprovaran personalment quan visiten aquest món fantàstic, on els dracs parlen xinés i les hidres pateixen migranya.

Amb aquests ingredients i un llenguatge proper i accessible, l’autora aconsegueix un relat excel·lent pensat per a infants de totes les edats.


Declaracions de Lourdes Boïgues

«Aquest premi ha sigut tota una sorpresa, no perquè dubtés de la qualitat del meu treball, sinó perquè sé que s’hi presenten obres d’autors reconeguts i amb una llarga trajectòria. La veritat és que estic molt contenta d’entrar a formar part del catàleg de Bromera.»

«Com deia una famosa actriu espanyola, a mi els premis em tornen boja. Boja d’alegria i d’esperança, per a continuar escrivint al meu estimat públic. Espere no defraudar-los amb aquesta obra i que s’ho passen d’allò més bé quan la lligen.»


Pàgina


© Edicions Bromera, 2008