Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2009 - Pep Castellano - EDICIONS BROMERA

XIV Premi de Narrativa Infantil
Vicent Silvestre



Obra guanyadora
Bernat, un científic enamorat


Pep Castellano
 
 


Pep Castellano
 


(JPG, RGB, 300 dpi, 351 Kb)

Pep Castellano

Pep Castellano (Albocàsser, 1960) és pedagog, escriptor i contacontes. Treballa com a tècnic de formació a la Generalitat Valenciana i en les hores lliures explica contes amb Canto Nieto. També participa com a col·laborador en programes de ràdio i en la premsa escrita. Ha publicat una trentena de llibres, la majoria de literatura infantil i juvenil, pels quals ha rebut guardons com ara el Samaruc, el Ciutat de Borriana, l'Enric Valor, el Ciutat de Torrent o el Carmesina.


Bernat, un científic enamorat

Marta és una xiqueta que juga molt bé a futbol i té una gràcia especial per a clavar-se en camisa d'onze vares. Bernat és un científic boig que fa experiments estranys i pocions amoroses. Maria és la mare de Marta i està tan boja pel ball i pel futbol que no sap que està enamorada. Donat és un bon porter, però es deixa clavar molts gols només per agradar-li a una xica. Marc fa molts gols i és un poc pinxo, però no sap que sense ajuda no és ningú. Carla és tan fina i va tan conjuntada, que sembla una fada. I tots plegats saben amanir un còctel d'embolics divertits, una història esbojarrada que és com una poció màgica capaç de fer-nos viure a tot color, com si estiguérem en el món fantàstic de la publicitat.


Declaracions de Pep Castellano

«He volgut fer una història senzilla, actual i divertida, sense pretensions. Els que vulguen filar prim trobaran estratègies per a millorar en habilitats socials, potser diran que amaga un exercici de reflexió sobre el valor de l'amistat, una crítica a la superficialitat del món de la publicitat i no sé quantes coses més sobre la societat que ens envolta. Tanmateix, jo crec que només és una història entretinguda d'amor contada amb humor.»

«Estic entusiasmat! Tan alegre que no ho sé dir. El Vicent Silvestre és un premi amb molt de prestigi, així que estic més content que un gat amb dues rates! M'agrada escriure per a xiquets i xiquetes perquè puc visitar escoles. És molt gratificant escoltar de primera mà les opinions dels que m'han llegit. Bernat, un científic enamorat serà el segon llibre que publique en Bromera. Només espere poder visitar moltes escoles amb ell i que tinga tan bona acollida entre els infants com Thora i l'anell de la sort


Pàgina


© Edicions Bromera, 2009