Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Autores, editores i lectores reflexionaran sobre la igualtat en cultura

11 d'Abril de 2019

El saló d'actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València es convertirà el proper divendres 12 d'abril, a partir de les 9 del matí, en punt de trobada per a autores, editores i lectores. Organitzada per l'associació feminista sense ànim de lucre Clásicas y Modernas, tindrà lloc la primera jornada emmarcada en el projecte nacional "Biblioteques en igualtat", que pretén tant recuperar com visibilitzar el coneixement d'autoria femenina.

Aquesta cita comptarà amb la participació de l'escriptora Anna Caballé, presidenta de Clásicas y Modernas; Ana Santos, directora de la Biblioteca Nacional d'Espanya o Carmen Amoraga, directora general de Cultura i Patrimoni, entre d'altres. Així, diferents conferències i taules redones tindran lloc al llarg del dia de manera que l'aportació cultural de les dones serà abordada des de la perspectvia de creadores i consumidores en diferents àmbits.

El projecte "Biblioteques en igualtat" comprén l'adhesió a un manifest, diferents activitats per promoure la lectura d'escriptores i el compromís de completar els fons bibliogràfics amb perspectiva de gènere, i compta amb el recolzament del Ministeri de Cultura a través del seu Pla de Foment de la Lectura.