Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Participa en el concurs de dibuix de la Minimoni!

08 de Març de 2019

Bromera ha organitzat un concurs de dibuix per celebrar la tornada de Minimoni, la protagonista del superèxit de Rocio Bonilla De quin color són els besos?

Al teu alumnat li agrada pintar? Envia’ns els seus dibuixos protagonitzats per Minimoni fent l’activitat que més els agrade: pintar, llegir, jugar, pedalejar… El centre escolar del dibuix guanyador s’emportarà un lot de llibres i una animació lectora sobre Minimoni.

Participar-hi és molt fàcil i divertit!

Minimoni Sant Jordi.jpg

BASES I CONDICIONS

1. Cada dibuix portarà el nom de l’alumne/a, el curs i el centre per tal de ser identificat.

2. Podeu fer arribar els dibuixos escanejats a l’adreça electrònica concurs@bromera.com, o bé per correu postal a: Bromera, Avinguda dels Areners, s/n, Polígon industrial El Pla, 46600 Alzira, València.

3. El professor/a facilitarà la seua adreça electrònica, que es farà servir, en cas que un dels dibuixos de la seua classe resulte guanyador, per a notificar-li-ho.

4. El centre escolar del dibuix que resulte guanyador s’emportarà un lot de llibres valorat en 300 € i una animació lectora sobre Minimoni.

5. El dibuix guanyador serà elegit per un jurat format per l’autora Rocio Bonilla i tres persones de Bromera.

6. Els centres podran fer arribar els seus dibuixos fins al 15 d’abril. El 23 d’abril, diada de Sant Jordi, es comunicarà públicament el dibuix guanyador a les xarxes de Bromera.

7. Bromera podrà fer difusió dels dibuixos a través dels seus canals i mitjans.

8. La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.