Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Anima't a llegir amb Bromera!

27 de Març de 2019

Un any més, Bromera presenta el seu Programa d’Animació a la Lectura amb l’objectiu de seguir aportant recursos i propostes que convertisquen la lectura en una experiència enriquidora per a tota la comunitat educativa.

Gràcies a aquest programa, l’alumnat i el professorat poden entrar en contacte amb autors i autores, il·lustradors i il·lustradores i altres professionals de la lectura que, a través de sessions personalitzades segons l’edat de l’alumnat, us convidaran a gaudir de l’emoció de les històries contades en els nostres llibres.

Enguany, a més, el programa inclou algunes novetats. D’una banda, trobareu una selecció de títols i d’activitats pensats per a fomentar la reflexió i la participació de l’alumnat en temes com la visibilització de les dones, l’ús de les xarxes socials o l’assetjament i la violència. D’altra banda, us proposem una sèrie de tallers d’activació de la llengua per a aprofundir en el treball de les habilitats comunicatives.

Si voleu demanar més informació, concertar les activitats o consultar-ne les condicions, podeu posar-vos en contacte amb el/la promotor/a de la vostra zona.

A més de les activitats pensades per a l’aula, el programa inclou sessions dirigides al professorat i a les famílies, i esperem que les trobeu d’allò més interessants.

Ací trobareu el Programa d'Animació a la Lectura complet.