Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'escriptora de best sellers

PREMI VILA DE TEULADA 2002


L’escriptora amb més èxit de vendes en l’actualitat té un secret inconfessable, que posaria fi a la seva carrera, i potser també a la seva vida, si eixira a la llum. Per això ha decidit no contar-ho mai a ningú, encara que revelarà el secret en les memòries que està escrivint i que es publicaran després de morir. Però tot es complica quan apareixen la millor amiga i la germana de l’escriptora, que coneixen massa bé el seu historial.
L’escriptora de best sellers és un relat breu amb una intriga i un ritme trepidants, contat amb un estil senzill i incisiu alhora, que ha merescut el Premi Vila de Teulada.
Miquel Àngel Vidal (Binissalem, 1962) és professor d’institut i ha publicat una dotzena de contes, que han estat guardonats amb diversos premis, així com la novel·la El batec de la fosca (2001). Actualment és columnista del diari Última Hora.

Autoria: Miquel Àngel Vidal
Núm. col·lecció: 16
Pàgines: 72
ISBN: 9788476607381
Format: 15 x 23,5 cm

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Miquel Àngel Vidal

Miquel Àngel Vidal (Binissalem, Mallorca) és llicenciat en Filologia Hispànica i doctor en Filologia Catalana per la Universitat de les Illes Balears. Ha publicat les novel·les El batec de la fosca (2001), Encara que sents com creix la nit (2005), El jardí de les Hespèrides (2008) -traduïda a l'anglés com The Garden of the Golden Apples-, i La ciutat de les ànimes (2016), entre altres, a més de reculls de relats com Distàncies curtes (2003) o Jardí de gel (2010). També ha conreat el teatre, amb obres com El conyac de Voltaire (2004) o Tebes (2019). D’altra banda, ha fet edicions crítiques i ha publicat nombrosos articles i estudis literaris. Ha escrit guions per a la televisió i és col·laborador en diaris i revistes. La seua obra ha rebut guardons com el Premi Ciutat de Palma de Novel·la i el Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca. A més, a Bromera ha publicat també L’escriptora de bestsellers i La nit de glòria d'AM.