Anatomia patològica

Premi València de Narrativa

Quins són els dies gats? Són aquells que durant dos anys marquen una vida, dies que fan giragonses, que ara avancen i després reculen. Dies que badallen desficiosos i salten àgils pels mobles. Dies de caure i alçar-se, de resistir l’embat imprevisible de viure. En aquest dietari, Vicent Borràs ens relata les seues vivències i pensaments durant aquell temps marcat per la diagnosi i el tractament del càncer.

Però per a Vicent Borràs la vida difícilment es pot separar de la literatura. Fins i tot en els moments més difícils, la literatura, la música i l’art li són imprescindibles, alhora que deixa constància del seu tram final de professor a Alacant. O potser justament perquè són mals moments, recorre a l’escriptura.

En Anatomia patològica, Borràs demostra una vegada més el seu talent combinant l’agilitat de la narrativa, la bellesa de l’escriptura poètica i la reflexió pròpia del dietari.

Autoria: Vicent Borràs
Núm. col·lecció: 364
Pàgines: 152
ISBN: 9788413587172
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Borràs

Vicent Borràs (Algemesí, 1962) és un dels representants de la narrativa valenciana actual . És llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i professor de Llengua i Literatura en un Institut de Secundària i Batxillerat. Ha rebut diversos premis com el Premi Bancaixa de Narrativa Juvenil amb Els silencis de Marc o el Premi Constantí Llombart de Narrativa amb Lennon i Anna. A Bromera cal destacar també Noves finals, L'últim tren i Subsòl, un recull de relats on ha participat juntament amb altres autors sota el pseudònim d'Unai Siset.