Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Plaers

XXVIII edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida

Una recull de relats eròtics que defuig d’allò més normatiu i mostra realitats poc visibles. En definitiva, un xicotet mostrari de la gran varietat d’experiències sexuals que hi ha en forma de contes.

Reals, humans, sensuals, plausibles, versemblants, excitants... Els contes eròtics que componen aquest recull de relats estan protagonitzats per persones senzilles que van a l’òptica, mengen pastissos de poma o fartons, viatgen amb metro, treballen en una immobiliària o s’enfronten al dolor d’una malaltia.

Persones que, en el seu dia a dia, senten la guspira del desig sexual i, en viure-la d’una manera natural i plena, ens demostren que hi ha tantes maneres vàlides d’experimentar plaer com persones distintes hi ha al món. Perquè, al cap i a la fi, l’erotisme és la vivència creativa i personal dels sentits i la sensualitat.
Amb una prosa atractiva i un estil elegant, Anna Rubio i Fandos presenta en aquesta obra –guanyadora del Premi de Literatura Eròtica de La Vall d’Albaida– un mosaic viu i intel·ligent sobre les diferents maneres d’experimentar el sexe, amb la dosi exacta de tendresa, ironia i sensualitat.

Autoria: Anna Rúbio Fandos
Núm. col·lecció: 347
Edat: Des de 18 fins a 100 anys
Pàgines: 128
ISBN: 9788413584959
Format: 15 x 22,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra