Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La persistència dels roures

II Premi Ciutat d’Alcoi Isabel-Clara Simó

Una novel·la sobre una nissaga de l’alta burgesia valenciana, la seua lluita incansable per mantindre el prestigi i dels canvis que experimentarà quan una dona agafe les regnes del negoci familiar per primera vegada.

Alfredo Roure, banquer i home de negocis implacable, se sent vell i malalt. La perspectiva del final es converteix en una tragèdia per a algú que ha dedicat la vida a fer prosperar els negocis familiars a qualsevol preu. Però si alguna cosa caracteritza la nissaga és la seua resistència, la seua naturalesa persistent, pròpia d’un arbre sòlid i antic. Des de fa segles mantenen la seua posició, a pesar de les guerres, els canvis polítics o els problemes personals. I així serà en el futur, quan encara sota els efectes de la crisi econòmica de 2008, Susan, la filla d’Alfredo, agafe les regnes per a mantindre ben alt el nom, el poder i la influència dels Roure.

«En aquest moment, per primera vegada en la seua vida, li eren igual els guanys. Acabaria els seus dies com tantes altres persones de qualsevol classe i condició, perquè ell estaria envoltat de luxe, confort i atencions, però el seu cervell no ho percebria. Encara es trobava lúcid per veure amb claredat el que li esperava. Havia d’acabar el museu el més prompte possible, li havia costat molt, potser massa, i havia d’afanyar-se per obrir-lo al públic i gaudir del seu llegat social».

Amb aquesta novel·la, plena de girs i detalls, Sebastià Carratalà construeix un retrat irònic i molt perfilat sobre la burgesia valenciana, matisat pel filtre de la ficció, però amb més força fins i tot que la realitat mateixa.

Autoria: Sebastià Carratalà
Núm. col·lecció: 335
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 272
ISBN: 9788413583709
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra