Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els dies sense fi

Una obra sobre la pandèmia, l’hospitalització i el confinament, però també sobre la llibertat creativa, el recer de la cultura, l’esperança del futur i la voluntat de perseverar sempre.

Una novel·la com un riu, que emergeix de la pròpia experiència de l’autor, vital i creativa, si és que totes dues es poden separar. Una novel·la que comença quan Jaume Benavente i la seva dona, Maria, es contagien per coronavirus al començament de la pandèmia i han de ser ingressats. Recuperats, contemplen astorats l’estranya rutina que imposa el confinament, mentre l’art, la família i el record esdevenen puntals que els sostenen. La creació literària, la relació amb els fills, l’evocació dels viatges passats i la il·lusió pels viatges futurs són elements que flueixen en aquesta obra que recorre els límits difusos entre el que vivim i el que escrivim haver viscut.

Jaume Benavente és un d’aquells autors amb una veu pròpia i inconfusible, que ha fet del viatge el principal motiu de la seva obra. Amb aquesta novel·la de dicció clara i actitud honesta, posa l’accent en un altre viatge, potser el més important de tots: la vida pròpia i la de les persones que estimem.

Un salt qualitatiu en l’obra de Jaume Benavente, que manté els seus elements característics però que alhora ens ofereix una mirada més íntima al propi fet creatiu.

Autoria: Jaume Benavente
Núm. col·lecció: 333
Edat: Des de 16 fins a 100 anys
Pàgines: 204
ISBN: 9788413583594
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jaume Benavente

Jaume Benavente (Barcelona, 1958) va passar la seua primera infantesa al Brasil. Llicenciat en Belles Arts, en l’especialitat de Pintura. Col·labora com a professor a l’Escola d’Escriptura de Catalunya (ESEC). Autor d'una vintena d'obres, algunes de les quals han estat traduïdes a l'espanyol i a l'italià, ha escrit poesia, narrativa breu, novel·la juvenil (camp en què va guanyar el Premi Ramon Muntaner del 2005 amb Història d'amor a Sarajevo), narrativa de viatges (Viatge d'hivern a Madeira, 2004, i Dietari de Porto, 2013) i, sobretot, novel·les, entre les quals destaquen Masurca de Praia (Premi Roc Boronat 2001), Nocturn de Portbou (2003), Llums a la costa (Premi Pin i Soler 2006), L’home que llegia Miquel Strogoff (2018), Somnis de Valparaíso (Premi València de Narrativa 2020) i Els dies sense fi (2022).

Té un canal a Telegram
t.me/jaumebenavente