Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Orient, Occident (Dues històries d'amor)

A n’Aixa, una noia òrfena de Betlem, se li obre el món quan coneix un jove palestí amb qui manté una relació secreta que la fa somniar desperta. Mentrestant, a Barcelona, un periodista mallorquí també viu una experiència exultant en esdevenir escriptor de moda amb l’ajut inestimable del seu nou amor. Dues històries d’amor en dos escenaris ben diferents que, tanmateix, a mesura que avancen, mostren un seguit de paral·lelis-mes, primer curiosos i després inquietants, fins trobar-se en un clímax tan sorprenent com esclatant.

Orient, Occident, novel·la finalista del premi Sant Jordi 1997, dibuixa dos mons en principi allunyats i ben diferents. Però per damunt seu, s’imposa el factor humà, un vendaval de passions que s’emporta clixés i convencions per deixar al descobert la veritable essència de l’ànima humana.

Autoria: Maria de la Pau Janer
Núm. col·lecció: 59
Pàgines: 288
ISBN: 9788476604052
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Paco Hernández

Maria de la Pau Janer

Maria de la Pau Janer (Palma, 1966) ha treballat com a guionista i presentadora de ràdio i televisió. Col·laboradora de TV3 i del diari Avui, és professora de Literatura Catalana a la Universitat de les Illes Balears. Des de la temporada 2013-2014, presenta el programa de sexualitat Les mil i una nits de Maria de la Pau Janer a Catalunya Ràdio.

Com a escriptora, ha aconseguit guardons importants, com el Premi Planeta o el Carlemany. També ha sigut finalista del Premi Sant Jordi i del Premi Planeta. Entre les seues obres cal destacar L’illa d’Omar, Natura d’anguila, Lola, Orient, Occident i Pasiones romanas.