Wild Thing (Bèstia)

Uns fets semblants als del llac Ness estan succeint en un poble perdut de Minnesota, on ens retrobem amb Peter Brown, el metge seductor amb passat fosc i perseguit per la màfia de la novel·la Esquivant la mort, que ara es fa dir Lio­nel Azimut. Després de l’estranya proposta laboral d’un multimilionari, se submergeix en una expedició, amb una paleontòloga exuberant i autodestructiva com a acompanyant, a la recerca d’una suposada bèstia aquàtica. Viatjar a un lloc recòndit és una opció perfecta per continuar amagat dels mafiosos, però el poblet no resulta tan tranquil com esperava: malgrat la bellesa del paisatge, és un lloc empobrit i devastat per la drogra, que arrossega l’ombra d’unes quantes morts sense aclarir, i no és prou lluny perquè la Cosa Nostra s’oblidi d’en Brown.

Una novel·la trepidant i hilarant en què Josh Bazell ens serveix un còctel d’acció, humor i vio­lència amb el seu estil irresistible.

 

«Salvatgement divertida.» San Francisco Chro­nicle

 

«Tan violenta i sexy com exageradament divertida.» The Plain Dealer

Autoria: Josh Bazell
Núm. col·lecció: 224
Pàgines: 344
ISBN: 9788490261248
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Ferran Ràfols
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josh Bazell

Josh Bazell és llicenciat en Filologia Anglesa i Escriptura per la Universitat de Brown i doctor en Medicina per la Universitat de Colúmbia. Exerceix de metge resident a la Universitat de Califòrnia. La seua primera novel·la, Esquivant la mort, considerada per The Times una de les deu millors novel·les de 2009, s’ha traduït a trenta-dues llengües. De la segona novel·la, Wild Thing (Bèstia), es van vendre els drets de traducció, abans de ser publicada, a catorze llengües.