Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Wild Thing (Bèstia)

Uns fets semblants als del llac Ness estan succeint en un poble perdut de Minnesota, on ens retrobem amb Peter Brown, el metge seductor amb passat fosc i perseguit per la màfia de la novel·la Esquivant la mort, que ara es fa dir Lio­nel Azimut. Després de l’estranya proposta laboral d’un multimilionari, se submergeix en una expedició, amb una paleontòloga exuberant i autodestructiva com a acompanyant, a la recerca d’una suposada bèstia aquàtica. Viatjar a un lloc recòndit és una opció perfecta per continuar amagat dels mafiosos, però el poblet no resulta tan tranquil com esperava: malgrat la bellesa del paisatge, és un lloc empobrit i devastat per la drogra, que arrossega l’ombra d’unes quantes morts sense aclarir, i no és prou lluny perquè la Cosa Nostra s’oblidi d’en Brown.

Una novel·la trepidant i hilarant en què Josh Bazell ens serveix un còctel d’acció, humor i vio­lència amb el seu estil irresistible.

 

«Salvatgement divertida.» San Francisco Chro­nicle

 

«Tan violenta i sexy com exageradament divertida.» The Plain Dealer

Autoria: Josh Bazell
Núm. col·lecció: 224
Pàgines: 344
ISBN: 9788490261248
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Ferran Ràfols
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Josh Bazell

Josh Bazell és llicenciat en Filologia Anglesa i Escriptura per la Universitat de Brown i doctor en Medicina per la Universitat de Colúmbia. Exerceix de metge resident a la Universitat de Califòrnia. La seua primera novel·la, Esquivant la mort, considerada per The Times una de les deu millors novel·les de 2009, s’ha traduït a trenta-dues llengües. De la segona novel·la, Wild Thing (Bèstia), es van vendre els drets de traducció, abans de ser publicada, a catorze llengües.