Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Maigret i el ministre

Centenari Georges Simenon

Un sanatori s'ensorra i molts infants perden la vida en la catàstrofe. Pocs dies després, els mitjans de comunicació denuncien l'existència d'un informe tècnic previ que en desaconsellava la construcció. La publicació d'aquest informe desvelaria els foscos interessos dels empresaris i dels polítics que impulsaren el projecte, però el document desapareix només arribar a les mans del Ministre d'Obres Públiques. El comissari Maigret és l'encarregat de trobar-lo.

A banda de la trama detectivesca, perfectament construïda, Maigret i el ministre és una reflexió al voltant de la moralitat dels polítics, un tema que no ha perdut actualitat en el mig segle transcorregut des de la primera publicació de la novel·la.

Autoria: Georges Simenon
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 208
ISBN: 9788476607589
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Marisa Bolta
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Georges Simenon

Georges Simenon (Lieja, 1903 - Lausana, 1989) va ser un prolífic novel·lista belga, autor de 192 obres publicades amb el seu nom i d’una trentena signades amb 27 pseudònims diferents. Les seues obres més conegudes són una sèrie de relats protagonitzats pel comissari Maigret (75 novel·les i 28 narracions breus).