Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El viatger en la terra. Les claus de la mort

Com ha mort Daniel O'Donovan? Què provoca que Jean desitge de forma obsessiva assassinar Clément Jalon? Quina estranya força empeny els portagonistes cap a un destí tràgic?

Les narracions El viatger en la terra i Les claus de la mort constitueixen una mostra del món inquietant que Julien Green (París, 1900) ha sabut crear i reflectir en les seues obres.

Homes desarrelats que busquen la seua identitat, que confonen somni i realitat, són torturats per la presència contínua del mal, que acabará presidint els seus destins.

Es tracta d'històries que mostren la lluita constant de l'ésser humà entre allò que l'individu és i allò que representa ser, entre la seua dèbil veritat i la cruel realitat de la vida i de la mort.

Autoria: Julien Green
Núm. col·lecció: 5
Pàgines: 160
ISBN: 9788476600733
Format: 13 x 20,5 cm
Traducció: Josep Lozano i Maria Jesús Bolta
Coberta: Tamara de Lempicka

Julien Green

Julien Green (París, 1900 - 1998) va ser un escriptor estatunidenc autor de diverses novel·les, entre les quals es troben Léviathan (Leviatan) i Each in his own darkness (Cadascú en la seua pròpia foscor). Va escriure sobretot en francés. És conegut principalment pels seus diaris, publicats en deu volums, que inclouen els anys 1926-1976. Aquests proporcionen una crònica de la seua vida literària i religiosa, i una finestra única a l'escena artística i literària a París al llarg de mig segle.