L'Àngel Blau

Poc abans de la mort del general Franco és legalitzada una associació cultural que acull al seu si, uns sinistres personatges que es dediquen a la captació i la integració de destacades personalitats dins d'una altra organització, Heliòpolis, de marcada tendència involucionista.

A L'Àngel Blau, la primera novel·la de l'escriptor Miquel Mas i Ferrè (Ciutat de Palma, 1950), trobareu intriga política, investigacions policials i periodístiques, el món ocult de la maçoneria i de les sectes, la societat aristocràtica de Mallorca, el món de la passió i els sentiments, entre moltes altres coses més que fan d'aquesta intrigant narració una obra densa i atractiva.

Autoria: Miquel Mas
Núm. col·lecció: 13
Pàgines: 184
ISBN: 9788476601044
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Les comandes realitzades a partir de l'1 d'agost es rebran a partir del 19 d'agost. Disculpeu les molèsties. Bones vacances!

Consulta ací la política de compra

Miquel Mas

Miquel Mas (Palma, 1950) és un escriptor mallorquí. Treballa en una entitat bancària i ha col·laborat en publicacions com Diario de Mallorca, Última hora i Diari de Balears. Va debutar com a novel·lista amb L'àngel blau (1991) i, més tard, va guanyar el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb L'ocell del paradís.