Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'enviat

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA

 

Déu prepara una amnistia general per celebrar la seua jubilació l'any 2033, aniversari de la mort del seu únic fill, però Satanàs no ho pot permetre perquè això comportaria una reducció del seu poder i la desaparició de l'infern. L'enginy del diable no coneix límits i decideix enviar Voltaire de nou a la Terra amb la intenció d'adquirir, al preu que siga, una ànima càndida. D'aquesta manera pretén desafiar Déu perquè continue amb l'estat de coses anterior. Però no compta amb la realitat humana, i l'il·lustrat francés té moltes dificultats per a trobar un ingenu entre els nostres congèneres.

Amb una crítica àcida i mordaç de la societat actual, L'enviat busca la complicitat del lector per riure's de les pretensions i les febleses dels humans. Per les pàgines d'aquesta novel·la es passegen els protagonistes de la nostra vida quotidiana grotescament deformats per la mirada personal de l'autor. La seua lectura pot constituir el millor antídot contra l'estultícia que ens envolta.

Autor/a: Josep Franco
Núm. col·lecció: 48
Pàgines: 272
ISBN: 9788476603161
Format: 13 × 20,5 cm
Coberta: Tríptic del fenc, El Bosco

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Josep Franco

Josep Franco (Sueca, 1955) és un dels autors més representatius de la narrativa actual, tant per la seua formació com per la seua actitud social i personal. Entre les seues novel·les més conegudes cal destacar Anàdia, la ciutat submergida; Manuscrit de Mossén Gerra; L'últim roder, Les potències de l’ànima; Vent d’Almansa, Rondalles valencianes, aquest últim juntament amb el desaparegut Enric Solbes. L'última novel·la publicada a Bromera és Aldebaran, inspirada en els fets tràgics esdevinguts el 18 de setembre de 1911 a Cullera, quan una multitud colèrica, irritada per les injustícies i els abusos, va assassinar el jutge Jacobo López de Rueda i dos dels seus ajudants.