Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'ombra de Hamlet

PREMI DE LITERATURA ERÒTICA LA VALL D'ALBAIDA 2000


Ofèlia, que ha heretat l’atractiu víking de sa mare, va ser concebuda a París en la llotja d’un teatre mentre transcorria el primer acte de la tragèdia de Hamlet. A més d’uns pits turgents i d’unes anques ondulants, posseeix una passió desen-frenada per les noves sensacions. La seua picardia inesgotable arrossegarà una amiga en les seues experiències d’ini-ciació. Les dues comparteixen uns anys de llibertat esbojarrada en un ambient poc propici als excessos: les últimes cue-ja-des de l’Espanya franquista i un inter-nat de monges. El món de seducció constant que les envolta acabarà per difuminar les fronteres de la pell.

Les pàgines de L’ombra de Hamlet, Premi de Narrativa Eròtica La Vall d’Albaida 2000, recorren espais diversos: València, Dinamarca, París, Alcoi, Amman, Samoa... Escenaris, tots aquests, que emmarquen el desig febril dels personatges de trobar les sensacions que els facen sentir vius i lliures. Aquesta recerca, però, no s’esgota amb el final de la novel·la.

Autoria: Antoni Torreño
Núm. col·lecció: 72
Pàgines: 160
ISBN: 9788476605837
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Antoni Torreño

Antoni Torreño (València, 1963) és llicenciat en Filologia Catalana i en Filologia Romànica per la Universitat de València. Treballa com a professor de llengua i literatura. Com a escriptor, ha conreat el relat infantil (La serp del llac), el teatre (Deesses per nassos, Premi de la Crítica Catalana) i la novel·la (L’ombra de Hamlet, Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida), entre altres. També fa traduccions, monografies literàries i materials didàctics.