Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La cara oculta de la lluna

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA 2000


La cara oculta de la lluna és un gran fresc mural que, per mitjà d’una nissaga familiar, conta la història que han soterrat els anys de la dictadura franquista. Aquest mosaic memorialista trau a la llum el caïnisme i la lluita per la supervivència que les persones que patiren la guerra no pogueren —o no saberen— oblidar. Mentrestant, els més joves renegaren del passat i visqueren en un núvol de festes i de tradicions inventades i emmascaradores. Finalment, la generació del narrador, criada en la llibertat, serà la responsable de rescatar de l’oblit la veritat segrestada sota el silenci.

Mitjançant un ventall ric de records i d’anècdotes, Pasqual Mas presenta una novel·la suggeridora que apunta directe a la fibra del cor. L’accés a la història oculta del segle XX, marcada entre nosaltres per la guerra civil espanyola, ens deixa veure entre línies com la realitat s’esforça a tornar invisibles uns fets que resten com un volcà adormit fins que els convoque la necessitat d’aclarir el passat.

Autoria: Pasqual Mas
Núm. col·lecció: 76
Pàgines: 384
ISBN: 9788476606261
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Pasqual Mas

Pasqual Mas (Almassora, 1961) és doctor en Filologia. Ha dirigit la revista internacional de teatre Fiestacultura i ha publicat als Estats Units, Alemanya i Espanya una vintena de llibres relacionats amb l'estudi de la literatura. És autor de diverses novel·les, entre les quals Salt en fals (Premi Enric Valor de Novel·la), La cara oculta de la lluna (Premi Enric Valor de Novel·la) i Diva.