Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El Collidor d'Ànimes

PREMI BLAI BELLVER DE NARRATIVA 2000

 

El cos d’una nena bàrbarament assassinada jau envoltat de sang davant el monument als Caiguts de Turó del Castell. Aquest crim salvatge no és sinó l’inici d’una sèrie de successos que intriguen i atemoreixen la població. Com és possible escapar de les mans d’un psicòpata que pot entrar en acció en qualsevol moment? Aquesta onada de terror, obra d’un ésser posseït, irracional i implacable, es veurà prompte reforçada amb una sèrie d’actes vandàlics que semblen ordits per una ment venjativa. Potser el Collidor d’Ànimes ha trobat un sicari o és ell mateix, que ha canviat de modus operandi? Una part de la població, conscient que l’enfrontament és inevitable, està decidida a posar fi a aquest ambient violent i destructiu.

En un clima entre el suspens i la por, El Collidor d’Ànimes ens descriu una història esfereïdora en què uns ciutadans, acostumats a una vida tranquil·la i sense ensurts, hauran de posar a prova el seu coratge per poder continuar amb vida.

Autoria: Vicent Ortega
Núm. col·lecció: 77
Pàgines: 352
ISBN: 9788476606162
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Adrià Pina

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Vicent Ortega

Vicent Ortega ha publicat les novel·les El crim –finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira–, El Collidor d'ÀnimesPremi Blai Bellver de Narrativa– i Diumenge de Glòria –finalista del Premi Enric Valor de Novel·la–.