Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La pols i el desig

PREMI CONSTANTÍ LLOMBART DE NARRATIVA - CIUTAT DE VALÈNCIA 2000


Les grans èpoques demanen grans perso-natges. Potser el nostre protagonista, Colau de la Tona, tenia el seu destí prefixat. En el marc de la liquidació dels senyorius territorials i de l’ascensió de les noves capes socials, els diversos agents que fins al moment portaven les regnes del món es resistien a acceptar el nou ordre de coses. És en aquest ambient que emergeix inevitable l’actor esforçat que espentarà les rodes de la història, en un principi envoltat sempre de companys, finalment abandonat a la sort dels herois. I enmig del dolor i de l’amor, reïx la figura de Francesca, sempre Francesca.

L’acció d’aquesta novel·la, Premi de Nar-rativa Constantí Llombart dels Premis Ciutat de València 2000, transcorre al llarg de la segona meitat del segle XIX. Aventurers i polítics, comerciants i militars, clergues i bandolers conflueixen en uns camins plens de pols que mai no arribaran a cobrir els seus cors atapeïts de desig i de coratge.

Autoria: Jesús Moncho
Núm. col·lecció: 78
Pàgines: 312
ISBN: 9788476606155
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jesús Moncho

Jesús Moncho (Gata de Gorgos, 1948) és llicenciat en Filosofia i Lletres i ha exercit de professor de llatí. Autor de narrativa, ha estat guardonat amb diversos premis literaris al llarg de la seua producció novel·lística, com el Premi Constantí Llombart de Narrativa (La pols i el desig), el Premi Isabel de Villena de Narrativa (La taverna del Negre) o el Vila de Teulada (Revenja). A més, ha conreat l'assaig, sobretot en temes de l'actualitat socioturística i de manteniment dels valors territorials.