Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'hereu

PREMI DE NOVEL·LA CIUTAT D'ALZIRA 2002

 

Gabriel duu una vida anònima, com correspon a un funcionari de l’Administració. Fa temps que va abandonar les inquietuds literàries i, ja en la trentena, s’adona que les relacions amb el sexe femení han estat –i continuen sent– poc satisfactòries. I, per damunt de tot, hi ha la figura del seu pare, a qui visita en la residència quan l’assalten els remordiments. Però el retrobament d’uns vells quaderns que va descobrir en la casa d’un familiar llunyà li canviaran la vida per complet. Gabriel considera que aquells papers, el diari d’un immigrant en el París dels anys seixanta, són un material perfecte per a redactar una novel·la. Aleshores no sap encara que la història que començarà a novel·lar li anirà descobrint unes veritats que no hauria imaginat mai.

L’hereu, Premi Novel·la Ciutat d’Alzira 2002, és una obra sobre l’excepcionalitat de la vida quotidiana i, alhora, un homenatge a aquella gent que, els anys cinquanta i seixanta, hagué de buscar-se la vida a Europa, fugint de la fam, cap a un món que els rebé com la gent que faria tot allò que els europeus nadius es negaven ja a fer.

Autoria: Àlan Greus
Núm. col·lecció: 97
Pàgines: 248
ISBN: 9788476606919
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Julia Navarro

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Àlan Greus

Àlan Greus (Alginet, 1967) és llicenciat en Filologia Catalana i Espanyola per la Universitat de València. Compagina l’escriptura amb la docència. Ha fet incursions en el camp de la traducció literària i ha participat en la confecció de materials didàctics per a diverses editorials. Entre les obres que ha publicat destaquen L’amulet egipci, guardonat amb el Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil; Relats de la creença, que va obtenir el Premi Sant Carles Borromeu, i L’hereu, que va aconseguir el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira.